Skräddarsydda ekonomitjänster

Redovisningsbyrå

Behöver du hjälp med det ekonomiska för att du ska orka och hinna fokusera på ditt företags kärnverksamhet? Kontakta då oss, den flerspråkiga redovisningsbyrån i Nacka. Vi hjälper dig med allt från bolagsbildningen och redovisning till löneadministrationer och deklarationer.

Du kan räkna med fullständig lojalitet från oss och ett stort engagemang i dina idéer, diskussioner och planering. Vi fokuserar på att hitta lösningar i stället för att se problemen. Vi kommer att göra allt för att hjälpa dig i dina steg mot framgång som företagare och för att skapa ett framgångsrikt och långsiktigt samarbete.

Komplicerat skattesystem

Det svenska skattesystemet är inte enkelt att ha koll på. Lagar och regler ändras ofta, och det är inte lätt att som företagsledare ha tid eller möjlighet att hålla sig uppdaterad. Vi är en redovisningsbyrå i Nacka som kan hjälpa dig att hålla koll på aktuella bestämmelser, något som är viktigt om du vill nå framgångar och inte hamna i problem med myndigheterna. Vi kan hjälpa dig med din löpande bokföring, helt enligt gällande lagar och förordningar.

Vi arbetar med Visma, som är en ledande leverantör när det gäller ekonomiprogram. Visma har ett flexibelt utförande och vi har den rätta kompetensen att anpassa det efter just ditt företags specifika och dagsaktuella situation.