Skräddarsydda ekonomitjänster

Tjänster

Bolagsbildning

Vi hjälper dig som har en affärsidé att utveckla och etablera. Vi hjälper till med allt det praktiska som hör ihop med att bilda ett bolag. Dessutom ger vi goda råd baserade på dina specifika förutsättningar och mål.

Löpande ekonomitjänster

Vi sköter med stor noggrannhet om dina löpande bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra och balans- och resultatrapporter. Alla våra tjänster debiteras med samma timpenning oavsett tjänsten.

Momsredovisning och deklarationer

Vi hjälper till med momsredovisning och deklarationer både på nätet och i pappersform. Månadsvis, kvartalsvis eller en gång per år går bra, helt enligt dina önskemål. Vi erbjuder även hjälp med deklarationer, både för aktiebolag och enskilda firmor.

Fakturering

Fakturorna kan ta en hel del tid för dig som företagare. Därför erbjuder vi en faktureringstjänst. Den fungerar på så vis att vi skriver ut fakturor baserade på ditt underlag, som vi också skickar ut. Vi följer dessutom upp kundinbetalningar och kundreskontra.

Löneadministration

Vi erbjuder hjälp med dina anställda. Vi skickar årliga kontrolluppgifter till skatteverket och du får utbetalningslista, bokföringsunderlag och skattedeklaration.

Bokslut och årsredovisning

Vi hjälper gärna till med att stämma av balanskonton, bokslutsdispositioner och avskrivningar. Framställning av årsredovisning för aktiebolag och skattedeklarationer för aktiebolag och enskild firma hör också till våra tjänster.

Outsorcing

Vill du och ditt företag lägga all energi på kärnverksamheten? Då kan du anlita oss, vi kan ansvara för hela eller stora delar av de ekonomiska arbetet på ert företag.